Published On: Sab, Agu 29th, 2020

Polsek Ciracas Diruksak 100 Jalmi anu teu wawuh, kabeh palaku keur di teangan

Share This
Tags
Kondisi Polsek Ciracas saeuntos diruksak, Sabtu (29/8/2020). (Rolan/detikcom)

Bandung, cicalengka -Sundanews.net.Anu seueurna100 jalmi heunteu dikeunal ngalakukeun pangruksakan Polsek Ciracas, Jakarta Timur. Polisi masih neangan motif kajadian.

“(palaku) teu acan katewak. Masih ngalakukeun panyalidikan,” saur Kapala Bidang Humas Polda Metro Jaya Kombes Yusri Yunus di Polsek Ciracas, Jakarta Timur, sabtu (29/8/2020).

Polsek Ciracas diruksak jeung diserang dina poe Sabtu peuting. Mobil di sakitar lokasi diduruk ,kaca kantor Polsek Ciracas pareupeus, 2 kandaran roda opat diruksak kucara diduruk tapi masih sempat aya anu diamankeun,” Saur Yusri.

Polda Metro Jaya menyebutkeun aya tilu anggota polisi anu jadi korban panyerangan jeung pangruksakan Polsek Ciracas, Jakarta Timur (Jaktim). Dua ti anggota polisi eta dirawat di rumah sakit “RS Bhayangkara Kramat Jat “Salah sahiji korban anggota polisi anu dirawat nyaeta anu nuju ngalangkung di sakitar Polsek Ciracas.

Yusri heunteu ngajelaskeun ketilu anggota polisi anu diserang kunaon / nganggo naon di serangna “Mungkin wae keuna kanu naon…” saur Yusri

Sajumlah anggota polisi ayeuna nuju ngalakukeun olah TKP. sareung palaku nuju di pilarian.”tim masih ngalakukeun panyilidikan kanggo milari saha-saha wae palaku anu heunteu dikenal nyerang Polsek Ciracas,teh”(Jajang Jamaludin).

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>