Published On: Kam, Agu 27th, 2020

Di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah guru sareung kepala sekolah calik ngagorombol(ngariung)

Share This
Tags
Sakola SDn 093 Tunas Harapan Cijerah

Kota Bandung, Sundanews.net – Pamerintah pusat jeung pamerintah daerah ngalarang aktifitas ngumpul kusabab sabagian daerah masih situasi covid 19 jeung siswa dikedahkeun di ajar di bumina henteu kedah dongkap kasakola. 

Kanyataana sepertos anu ka tinggal di SDN 093 jeung SDN 124 kacamatan Bandung Kulon,Sepuhna siswa/siswi anu dongkap ka sakola teu aya sanes nyandak jeung ngauihkeun tugas murangkalih tapi katinggalna ngarariung

Sepertos anu didugikeun Yeni Murhayeni, salah sahiji sepuh siswa SDN Karang Taruna, kelurahan Dunguscariang,  kecamatan Andir, ngadugikeun di sakola eta siswa jeung sepuh siswa tos teukenging nyandak jeung ngauihkeun tugas palajaran murid ka sakola kusabab aya salah sahiji SD yang kenging covid 19.

Kapala sekolah SDN Karang Taruna, Aka, waktos di sungkeun keterangan ngenaan benar henteuna SDN Garuda Dadali, kecamatan Andir  kota Bandung nyaurkeun, taroskeun wae langsung ka kapala sakolana.

Hasil pantauan wartawan cakrabuananews, para guru jeung kapala sakola di SDN 093 Tunas Harapan Cijerah, masih katinggal calik ngarariung jeung teu nganggo masker,protokol kesehat covid 19 anu kedah ngajaga jarak,nganggo masker oge wawasuh panangan.

Kapala sakola di sakola heunteu ngalarang calik ngariung, malah kapala sakola nyalira calik ngariung jeung guru diteras halaman sakola.sadayana heunteu nganggo protokol kesehat, anu sakedahna nganggo masker.

Salah sahiji anggota PGRI kecamatan Bandung kulon Kota Bandung, Safri intan Sopian mang nyesalkeun kagiatan guru jeung kapala sakola SDN 093 sapertos kitu. (dedi wahyudi)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>