Published On: Sel, Agu 25th, 2020

RS. Jerman : ciri-ciri Karacunan kapendak ti tokoh Oposisi Rusia, Alexander Navalny

Share This
Tags

Berlin, Cakrabuauanews – Rumah sakit Jerman anu ngarawat peumbangkang Rusia Alexei Navalnyp nyatakeun tes nunjukèun bahwa anjeunna diracun

Rumah sakit Charité nguningakeun dina cariosan poe Senen bahwa tim dokter anu tos marios Navalny saentos dia dirawat waktos dinteun Sabtu, mendakan ayana “anu ngahalangan kolinesterase”di leubeut sistemna

Saur Aranjeunna dina waktos ieu substansi spesifikna teu acan di uninga.

Rumah sakit mengatakan “pasien aya di unit perawatan intensif jeung masih kaayaan koma. Kasehatan serius tapi dini wktos ieu henteu aya bahaya akut kanggo hirupna “

Navalny, saorang politisi yuswa 44 tahun sareung peunyelidik korupsi anu mangrupikeunn salah sahiji tukang ngiritik paling sengit Presiden Rusia Vladimir Putin, dirawat di unit perawatan intensif di Omsk, Rusia dina dinteun Kamis.

Para pendukungna percaya yen eta teh anu diinum ngandung racun – sareung Kremlin aya disatukangeun panyakit, jeung katarlambatan dina mindahkeun k rumah sakit Top Jerman.

Dokter Rusia Nyaurkeun, badekumaha wae,perkawis tes moal nngenaan kana tialas racun dina sistemna. Kremlin teu acan ngomentar perkawis tudingan eta. (al arabiya/cakrabuananews/adz)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>