Published On: Ming, Agu 23rd, 2020

Wisata Laut Pangandaran

Share This
Tags

Pangandara, sundanews.net – wisata Laut Pangandaran anu aya di jawa barat,laut pangandaran mangrupikeun salah sahiji objek wisata alam anu ngajadikeun primadona di Jawa Barat. lautna eksotis ieu terletakna di Desa Pananjung, Kecamatan Pangandaran, anu jarakna kira-kira 92 km arah Kidul kota Ciamis.(16-08-2020)

Kaendahan laut anu pohara endah, ngajadikeun laut ieu jadi destinasi favorit para wisatawan domestik oge mancanegara. Bahkan nurutkeun media AsiaRooms, laut ieu dinobatkan pantai pang alusna di Pulau Jawa.

Objek wisata Pangandaran ngagaduhan kaistimewaan anu meungkeut hate para wisatawan,kusabab pas asup area laut,bakal disambut ku hamparan kesik bodas anu lemeus.masyaaallah tutur saur salah sahiji pangunjung eta laut pangandran

Pantaina anu datar oge cai lautna anu jernih ngamungkinkeun para pangunjung ngojay jeung nyoo kesik.

Anjeun bisa aman di pantai ieu kusabab tos aya Tim Kaselamatan anu dilengkapan kuparalatan pangaman,kanggo pangunjung anu peryogi bantosa.Pantai Pangandaran ngajadikeun tempat anu teupat kanggo para peselancar kanggo ngalakukan surfing.( jajang.jamaludin)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>