Published On: Jum, Agu 21st, 2020

Budidaya Madu Trigona (Madu Teuweul/ Semut)

Share This
Tags

Cicalengka-sundanews.net Mangrupikeun bewara yen Di Tasik aya anu sukses budidaya Madu,(Kp Pasirgoong RT/RW 32/05 kalrahan Pasirsalam Kacamatan mangunreja Kab Tasikmalaya) budidaya madu trigona teh hasil perjuangan anu pohara,Pelatihnana oge di Cirebon sareung Kadipaten saur Bapa I Suryana jeung ibu eti

Budi daya Madu lebah Trigona anu tos pada uninga,jeung kana kasuksesanna Bapak I suryana sareung Ibu Eti di bantos ku putrana Alex,Madu anu seueur pisan hasiatna ieu teh,nembe di budidaya nembe salami 18 Bulan lamina(21-08-2020)

Tangtos anu meser oge tos tiditu tidieu,ti Orang perhutani,anggota TNI /polri,pangusaha,atlet oge jeung nusanesna,ka untamaan (hasiat)anu aya dina eta madu seueur pisan ; aya nu disebat propolis, bigpolan,maduna

Manfaatna pami di konsumsi sahari-hari kusababa ngaleueut madu ieu tiasa,naikeun kakabalan awak,nyegah strok,ngalancarkeun jalanna getih,naikkeun hormon kasuburan keur suami istri,nguatkeun pungsi otak jeung jantung,ngabeunerkeun sel-sel awak anu ruksak,ngalenturkeun saraf anu tegang,ngaleungitkeun rasa leuleus,ngabantu terehna panyembuhan saentos oprasi,nyegah jeung ngobatan kanker,strok.

Bapa I Suryana jeung Bu Eti ngabudidayakeun madu Trigona kirang langkung 300 kas,anu hasil panenna sakitaran 20kg/2 perkilona 500- 900rb (merk ,Putra Mekar Tani),ti sajaba ngical madu trigona,ngical paletanna oge hargana -+ 250rb-350rb .(M.usman)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>