Published On: Kam, Agu 20th, 2020

Tuangeun Kampung Anu Lestari Dugi Kiwari

Share This
Tags
Lokasi -Jl Garut- TasikMalaya,TenjoWaringin salawu Tasikma;aya, Jawa Barat

Cicalengka,Sundanews.net – Peryogi di uninga kuSadayana Warga Jawa Barat khusususna,yen aya tuangeun/cemilan Tradisional Urang anu ti baheula,dugi kakiwari masih di boro ku masyarakat indonesia khususna,nyaeta ranginang

Di Jl Garut arah ka Tasikmalaya,aya pangrajin ranginang anu matuh tibaheula dugi kakiwari nyaeta Ibu Popong sareung Ibu Ikah,waktos di ajak ngobrol ngaler ngidul(wawancara)ku wartawan sundanews,ranginang buatan Ibu Popong jeung Bu Ikah teh seueur pisan peseun

Kusabab kwalitas rasa jeung geudena eta ranginang teuteup di jaga (anggeur),Hargana kabilang standar heunteu mahal teu murah,nyaeta 15000,00 teh sakantong sakitar 1/2 kg,bade meser seueur atawa sakeudik teuteup sakitu hargana tutur Ibu Popong ka wartawan sundanews bari seuri guyon

Dina nalika COvid 19 oge,anu Usaha kelas nengah kahandap teu jaralan produksina,produksi ranginang mah teuteup jalan kusabab anu mareseun teras aya(20-08-2020)-(Jajang Jamaludin)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>