Published On: Sen, Agu 17th, 2020

PSBB Dinten Ka 5 di Perbatasan Ampel Sukagumiwang Indramayu – Majalengka

Share This
Tags
koransunda.com

Majalengka,sundanews.net.- Polres Majalengka,ngalakukeun Pembatasan Sosial Bersekala Besar (PSBB) di Perbatasan Ampel Ligung Kabupaten Majalengka kalawan Kacamatan Sukagumiwang – Indramayu Jawa Barat,resmi mimitian dina poe ahad ieu (10/5/2020).

Para patugas gabungan ti TNI-Polri Dishub sarta instansi anu patali tipihak Pamarentah Kabupaten (Pemkab) Majalengka siap siaga di Posko Cek Point di tiap-tiap perbatasan.

Sapeurtos,anu ka tembong di perbatasan Ampel – Majalengka – Indramayu patugas gabungan anu nuju siaga,pikeun pangandara treuk,mobil roda dua sareng roda opat,umum, pribadi sarta mobil bok henteu luput tina pamariksaan patugas covid 19

Panyemprotan disinfektan kana kandaraan di lakukeun,tegoran ka sopir di oge di lakukeun ku patugas,ku sabab lobakeneh sopir anu heunteu disiplin, make maskeur dina waktu nyupiran.(editi koransunda.com/jajang) jamaludin

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>