Published On: Jum, Mei 8th, 2020

KAA Ngalaksanakeun Baksos di 13 RW, Désa Sindang Kerta

Share This
Tags

Cicalengka, SundaNews.Net – Komunitas Asép Asép (KAA) Dinten Kemis, 7/5/20, ngalaksanakeun baksos penyemprotan desinfektan, pembagian masker jeung hand sanitizer, di 13 RW, Désa Sindang kerta.

Asep Supiandi salah saurang Pengurus KAA KBB nyaritakeun kagiatan ieu lumasung kalawan lancan.

Dina kagiatan éta turun langsung Kang Asép Dédi Koswara, nyaritakeun kasugeumaan warga nu ngarasa reueus ku aya na bantuan sosial ti KAA keur ngaringankeun kaperluan dina nyeugah Corona anu kiwari keur nyeubar dimana-mana.

Warga mihareup wabah ieu virus teh sing geura euweuh ngarah Sagala aktivitas normal deui siga biasana.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>