Published On: Ming, Mei 3rd, 2020

Pamingpin Koréa Kalér Kaluar Di Hareupeun Umum Sanggeus 20 Dinten Teu Aya Wartosna

Share This
Tags

Pyongyang, Cakrabuananews.com –  Pamingpin Koréa Kalér Kim Jong-un dina penampilan umum kahijina sanggeus 20 dinten teu muncul di hareupeun publik, sanggeus rumor ngeunaan kaséhatan na anu awon, sakumaha dilansir kantor berita Korea Kidul.

“Kim ngahadiran upacara mépéling panganggeusan pupuk di Sunchon, Propinsi Phyongan Kidul, ” sanggem Yonhap nyutat média pamaréntah Koréa Kalér.

Kawitna, anjeunna pamungkas kali katembong dina 11 April sabot mingpin rapet biro pulitik Partéi Buruh.

“Ka teu hadiran dina acara-acara mépéling teupang taun ka-108 pangadeg nagara sarta akina, Kim Il-sung, dina 15 April ngababarkeun spékulasi ngeunaan kaséhatan na, ” serat Yonhap.

Klaim ngeunaan tiwasna Kim wedal sabot aya laporan anu henteu tiasa dikonpirmasi ngeunaan kaséhatan na anu awon margi anjeunna katembong absén ti harepeun umum salila ampir tilu pekan. (adz/aa)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>