Published On: Ming, Mei 3rd, 2020

Jumlah Kasus Covid-19 di Indonésia Ngahontal 10.843

Share This
Tags

Sajauh ieu, 1.665 Jalmi Cageur sarta 831 pasien maot

Jakarta, SundaNews.net – Jumlah kasus positip Covid-19 di Indonésia ngahontal 10.843 dina poé Saptu, kalayang panambahan 292 kasus anyar dina 24 jam pamungkas.

Juru wicara pamaréntah pikeun pananganan Covid-19 Achmad Yurianto ngomong 1.665 jalma nu atos cageur ti inpeksi virus korona ieu, samentara 831 jalma maot.

“Jumlah kasus nau cageur nambahan 74 jalma, kasus nu maot ningkat 31 jalma (dina 24 jam ieu) , ” ceuk Yurianto dina konferénsi pérs di Jakarta, Saptu.

Indonésia sajauh ieu atos mariksa 107.943 spesimén anu dicokot ti 79.868 jalma. 235.035 Jalma berstatus dina pangimeutan, nambahan 1.915 jalma dibandingkeun poé kaliwat.

Samentara éta, 22.545 jalma berstatus minangka pasién dina pangawasan (PDP) di sakabéh Indonésia.

“Aya 321 kabupatén sarta kota di Indonésia anu atos terdampak di 34 propinsi , ” ceuk Yurianto ngajelaskeun.

Nurutkeun manéhna, distribusi pasién cageur pang lobana aya di Jakarta, Jawa Timur, Jawa Barat, Sulawési Barat jeung Bali. (adz/aa)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>