Published On: Ming, Apr 26th, 2020

Kerjasami Industri Sarung Majalaya Sareung Home Industry Outlet Q’WARI

Share This
Tags

Cicaléngka, SundaNews.net –   PT. Q’wari anu ngawangun usaha di jalur home industri, ngawangun kerjasamina jeung industri sarung majalaya (bapak H Ahmad) anu alamatna di Majalaya, Kabupaten Bandung, (pabrik sarung H. Emen di jalan Ganda Soja Pangsor, Kecamatan Paseh Majalaya).

Direktur PT. Q’Wari, Iwan Suwandi seja silaturahmi teu aya sanés kanggo majeungkeun UMKM anu dicarepeung ku aranjeunna, kumargi H Ahmad téh ti antawisna Ketua home industry sarung tenun Anu aya di Majalaya.  

Di tegeuskeun ku  Iwan Suwandi yén tujuan silaturahmi téh urang silih buka keun ruhusiah “Ulah aya anu di  ruhusiah keun. Dina bidang industri ti ngawitan ngelola perusahaan, bahan baku, hargi sareng peumasaranna,” saur anjeuna

Sementawis éta, Haji Ahmad nyangeumkeun “Mangga waé”moal aya nu di rahasikeun da ieu kanggo kapentingan urang sadayana (UMKM). Obrolan Pak Iwan sareng H Ahmad anu nembéan pendak ieu ngajanteun wasilah, berkah, manfaat kanggo UMKM, kana kerjasamina PT Q’wari sareung industry sarung Majalya dugi ka kiwari. (Jajang Jamaludin)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>