Published On: Jum, Apr 24th, 2020

Kagiatan Jeung Perjalanan DPP KAA Peduli COVID-19 Tahap & II

Share This
Tags

SundaNews.net – Alhamdulillaah Kagiatan Silturahim anu dilaksanakeun sakalian jeung ngabagikeun Donasi KAA PEDULI COVID-19 parantos dilaksanakeun Tahap I dina poé Ahad , 12 April 2020 di 5 (lima) DPD KAA, di antarana :

– DPD Sukabumi Raya

– DPD Cianjur

– DPD Bogor Raya

– DPD Bekasi Raya

– DPD Karawang

Tahap II, Kamis, 16 April 2020 di 5 (lima) DPD di antarana :

– DPD Bandung Barat

– DPD Purwakarta

– DPD Sumedang

– DPD Garut

– DPD Kab. Bandung.

Aya sababaraha poin penting anu sakirana perlu di informasikeun Alhamdulillaah perjalanan KAA anu nyanghareupan taun ka -4 terus migawé rupa-rupa kagiatan anu pastina dilakukeun di masing-masing DPD Jeung sababaraha inovasi anyar akur jeung   PILAR KAA, nyaéta :

–  A hlak /Agama

–  Sosial

–  É konomi

–  Pendidikan, Pelestarian budaya jeung lingkungan

Sababaraha inovasi program anu anggeur jeung badé dilaksanakeun ku DPD-DPD, anu kalintang dipikaharep pisan kajalin gawé rampak babarengan antara hiji DPD jeung DPD anu lainna ogé jeung KAA Perwakilan Provinsi

KAA Bandar Lampung

Poin anu paling dominan nyaéta  rasa miboga KAA,  ieu mangrupikeun hal anu penting kudu dipiboga sadayana anggota KAA dimana waé ayana. Kakuatan ieu anu bakal ngadorong leuwih raketna rasa duduluran di KAA.

Leuwih karasa manfaatna ku sadayana anggota jeung masyarakat umum, yén ayana KAA mangrupikeun rahmat keur balaréa, sakumaha tag-line KAA : ti Asép, ku Asép keur Balaréa.

Di taun ke-4 ieu alhamdulillaah KAA parantos dikenal di masyarakat umum.

Éta mangrupikeun modal keur ngabuktikeun Yén KAA bisa jadi picontoeun anu manfaat kalayan positif keur balaréa hususna Asép Asép.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>