Published On: Kam, Apr 23rd, 2020

Bakti Sosial Yonif Para Raider 330 Cicaléngka jeung GSC Cicaléngka

Share This
Tags

Cicaléngka, SundaNews.net – Batalyon Infanteri Para Raider 330/Tri Dharma atanapi disingkat Yonif Para Raider 330 /Tri Dharma anu aya di Cicaléngka, Kabupaten Bandung, ngayakeun kagiatan bakti sosial babarengan jeung GSC peduli Cicaléngka dina raraga bakti sosial akibat corona Covid-19.

Kagiatan bakti sosial dilaksanakeun di sabudereun asrama Yonif Para Raider 330 anu aréana digunakeun ku warga kurang mampu anu nempatan lahan milik Yonif 330 keur dimanfaatkeun.

” Ngahaturkeun nuhun ka rekan-rekan ti GSC anu parantos sasarengan jeung partisi babagi sembako pikeun ngabantu warga masyarakat di sekitar Urang anu kawagel Covid-19″, ceuk Serka Ngatirin, perwakilan pers Para Raider 330.

Salain ti éta Koptu Tri Atmojo, ngumumkeun hal anu sarua, ngahaturkeun nuhun ka GSC Cicaléngka  kana bantuan sosial na keur warga masyarakat sakitar asrama anu kawagel Covid-19.

“Alhamdulillah, tadi kagiatan parantos lumangsung aman, lancar jeung pas kana sasaran. Mudah-mudahan kerjasama ieu sareng relawan GSC Cicaléngka terus rutin dina hal anu positif, salah sahijina kagiatan bakti sosial ieu, ceuk Koptu Tri Atmojo, dina panutup wawancarana.  (arsan)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>