Published On: Sel, Apr 21st, 2020

Kagiatan KAA KBB PEDULI COVID 19 Parantos Dilaksanakeun Kalayan Lancar

Share This
Tags

Soréang, SundaNews.net – Komunitas Aséep Asép (KAA) Kabupatén Bandung Barat dinten Salasa 21-04-2020, parantos ngalaksanakeun kagiatan sosial Penyemprotan di 4 titik/4 désa,  di antarana Désa Cipendeuy 1 RW,  Désa Bojong Konéng ng 1 RW,  Désa Kertajaya 4 RW.

Laporan Lengkep kagiatan :

Aréa Penyemprotan

1. Rw 10,  Kp. Garunggang Désa Cipeundeuy, Kec. Padalarang :

– 6 liter  cairan Disinfectan keur 140 liter Cai

– 2 Liter Cairan Handsanitizer

– Sababaraha losin Masker

– penyemprotan Disinfectan 1 Masjid jeung 4 RT bumi  Warga

2. RW 01, Pasir Kuntul Désa Bojongkonéng, Kec. Ngamprah:

– 6 liter Cairan DisInfectan keur +- 140 liter Cai

– Penyemprotan DisInfectan 1 Masjid jeung 4 RT bumi Warga

– Ngabagikeun Masker sababaraha losin

– Ngabagikeun Handsanitizer  2 Liter

3. RW 11 Desa Kertajaya Kec. Padalarang :

– Ngabagikeun 5 Liter Cairan DisInfectan keur 100 Liter Cai

– Ngabagikeun 2 liter Handsanitizer

– Ngabagikeun sababarahiji Masker

4. RW 12, Désa Kertajaya, Kec. Padalarang :

– Ngabagikeun 5 liter Cairan DisInfectan keur 100 liter air

– Ngabagikeun Handsanitizer 2 Liter

– Ngabagikeun sababarahiji Masker

5. RW 13, Desa Kertajaya, Kec. Padalarang :

– Ngabagikeun 6 Liter Cairan DisInfectan keur 120 liter Cai

– Ngabagikeun 1 liter Handsanitizer

– Ngabagikeun sababarahiji Masker

6. RW 14, Désa Kertajaya, Kec. Padalarang :

– Ngabagikeun 5 Liter Cairan DisInfectan keur 100 liter Cai

– Ngabagikeun Handsanitizer 1 Liter

– Ngabagikeun sababarahiji Masker

Ngahaturkeun nuhun ka Yayasan Syariah Indonesia Peduli anu parantos ngabantu  nyadiakeun Cairan DisInfectan, Alat Semprot jeung SDM na anu luar biasa.

Ngahaturkeun nuhun ogé ka sadayana pangurus DPP KAA

Sarta para pangurus Jeung anggota KAA KBB

Di antawisna : Asép Winarsa jeung  Bu As , Asép Darmawan , Asép Sholéh, Asép Iman,  Asép Supiandi Jeung Bu As

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>