Published On: Sel, Apr 21st, 2020

KAA Ngalaksanakeun Kagiatan Donasi Pikeun Nyegah Sumebarna Virus Corona

Share This
Tags

Soréang Babdung, SundaNews.net – Pembatasan Sosial Berskala Besar (PSBB) di wilayah Jawa Barat utamana Kabupatén Bandung resmi dilumasungkeun poé Rebo (15/4/2020). Panerapan ieu minangka léngkah pikeun nyegah sumebarna virus corona atawa Covid-19.

Patali perkara ieu, Kang Haji Asép Sunaryo, Pupuhu Komunitas Asép Asép (KAA) Kabupatén Bandung nyatakeun kaprihatinan nyanghareupan covid-19 anu ngawabah.

Dina raraga  ngiring ngarojong kana anjuran Pamaréntah pikeun waspada nyeugah wabah virus Corona, Kang Asép ngalaksanakeu kalawan KAA anu dipingpinna ngalaksanakeun kagiatan poé Senén 20 April 2020 Jam 13.00 – 17.15, diantarana pambagian donasi anu lokasina aya di :

  1. RMS Soréang – madu jeung masker
  2. DKM Masjid Jami Nurul Hidayah – Masker Jeung Sanitizer.
  3. Pambagian ka pengendara motor – Masker jeung Sanitizer di sisi jalan harepeun gedung sabilulungan Pemda Soréang

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>