Published On: Sen, Apr 20th, 2020

Opat Panjaga Sakola SDN 093 Tunas Harapan Bandung Ngayakeun Kasibukan Ngecét Sakola

Share This
Tags

Bandung, SundaNews.net – Opat panjaga sakola Tunas Harapan kota Bandung dina suasana libur covid-19 ngayakeun kasibukan ngecét jeung nambal bénténg anu geus goréng.

Ka opat pangjaga sakola éta nyaéta Acé, Wawan, Japar jeung Hérman. Maranéhanana ngagawékeun ngecét, némbok pikeun nambal bénténg sakola anu geus goréng katingalina sarta meneran kenténg jeung ngaganti kenténg nu balalocor. Lian ti éta nuar tatangkalan lengkek anu gedé tapi teu mangpaat, “Sabab geus tara buahan, ” cek Acé salah saurang panjaga sakola.

Masing-masing pamajikan panjaga sakola SDN 093 nyiapkeun jang daharna salakina anu keur garawé meresan sakolah.

Ééen, pamajikan Acé masak lauk asin peteuy jeng salaina, manéhna nyebutkeun  botram atawa paharé – haré  mayoran jeng urang Kuningan Karawang Bandung,  masing-masing istilah daérah tujuan botram sakalian mungahan da engké tangal 23 April 2020 poé Kemis  kan puasa jadi hayang ka asaan meunang masak istrina Acé.

“Kajeun dahar jeung asin, sambel, lalab, tahu peteuy, daun sampeu ogé nikmat,”  pokna ( Dedi Wahyudi)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>