Published On: Kam, Apr 9th, 2020

Pépéling Sunda Mangsa Kiwari

Share This
Tags

Parantos waktuna urang silih nyadar pohara pentingna daweung silih ngajenan ngajagi kerukun pikeun sasama, napsu amarah kalawan naon ogé jenenganna nu iasa menyebabkeun nagari ieu ka beulah henteu pisan dibenerkeun.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>