Published On: Kam, Apr 9th, 2020

Pépéling Diri Silih éling

Share This
Tags

Rék kamana deui milampah hirup ari  keur ka alam kalanggeungan.  Rék naon deui hirup ari lain keur melak amal amal hadé pikeun bekel jaga di alam baqa

Wilijeung, Mugia urang sadaya dinten ieu aya dina kaberkahan Allah ta’ala – Aamiin

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>