Published On: Ming, Apr 5th, 2020

Kasus Covid-19 global Ngaliwatan Jumlah 1,2 Juta

Share This
Tags

SundaNews.net – Sajumlah 64.774 pasé maot, nurutkeun data Univérsitas Johns Hopkins

Langkung ti 1,2 juta kasus Covid-19 tos ka konpirmasi di sakumna dunya, nurutkeun data anu dikumpulkeun Univérsitas Johns Hopkins.

Sajumlah 64.774 paséen maot sanggeus ka keunaan virus SARS Cov-2 éta, samentara 246.893 lianna pulih sanggeus ngajalanan parawatan médis.

Saprak mimiti di Wuhan, Cina, Désémber kaliwat, Covid-19, panyakit anu jalaran ku virus SARS Cov-2, parantos sumebar ka sahenteuna 181 nagara sarta wilayah di sakumna dunya.

AS ngajadikeun nagara kalawan jumlah inpéksi pang lobana, nyaéta 312.146.

Nanging Italia ngabogaan tiwasna alatan Covid-19 kalawan jumlah pang lobana, nyaéta 15.362,nu diturutan ku Spanyol kalawan 11.947 tiwas. (aa)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>