Published On: Ming, Apr 5th, 2020

Babarengan Komunitas GSC, FPI Cikancung Nyemprotkeun Disinpéktan Ka Bumi Wargi

Share This
Tags

Cikancung-Bandung,- Sundanews.net Pikeun nyegah sumebarna virus corona, DPC FPI Cikancung gawé bareng jeung Komunitas GSC turun langsung ngalakukeun penyemprotan cairan Disinpektan.

Dina dinten saptu kaping 4 April 2020 Rélawan FPI Cikancung ngalakukeun penyemprotan disinpektan di lingkungan bumi wargi anu ibu O’om anu lokasina di lembur Sukaresmi, Désa Cikancung, kacamatan Cikancung, Kabupatén Bandung.

Kagiatan anu dipigawe saprak tanbuh 09:30 WIB ieu dipingpin ku Ketua GSCm Kang Dénis sarta Penngurus DPC FPI  Cikancung Ustadz Asép Ogi.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>