Published On: Kam, Apr 2nd, 2020

Peduli GSC Nyegah Virus Covid 19 Ngalaksanakeun Panyemprotan

Share This
Tags

Cicaléngka, Sundanews.net – Léngkah GSC (Garda Satu Cicaléngka) nyemprot ka tiap-tiap lembur kumargi éta tempat teu ka jangkau ku pihak pamaréntah sareng seeurna pangajuan ti masarakat ka pihak GSC.

Di antawis tempat anu disemprot téh nyaéta daérah Pacinana RW 03, Désa Cicaléngka Wétan, Kebon  Kapas Désa Waluya, salajeungna seeur agenda kanggo penyomprotan ka tiap warga téh di antawisna Kp. Cikuya badé dilakukeun panyemprotan dinten sabtuna.

“Alhamdulillah, dienten ieu (Rebo 1 April 2020 ) parantos kalaksana kagiatan panyemprotan dinspéktan di lingkungan RW 03 Désa Cicaléngka Wetan kalawan lancar, saur Ketua GSC, Dawai Senja,

Numutkeun anjeuna, kagiatan ieu kalaksana berkat kerja sama tim GSC sareng dukungan ti masarakat, utamina Bapak Lutfy ti Dewan Muda Cicaléngka anu parantos nyumbang pakakas pikeun ka laksanana kagiatan ieu.

Anjeuna nambahkeun, mugia sagala ihtiar urang pikeun merangan covid-19 diridhoi Alloh Subhanahu wa’ta ala  ngajadikeun ladang amal kanggo urang sadaya. Kalawan tangtu  nu pang pentingna ngajagi prilaku hirup bersih jeung séhat dimimitiat ti diri sorangan, salaku lingkungan pang alitna yakti kulawarga kalawan tetep ngajagi lingkungan sakurilingna. (Jajang Jamaludin)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>