Published On: Sel, Mar 31st, 2020

Wawancara Kalawan Camat Sarta Kapolsék Cicaléngka

Share This
Tags

Bertempat di Halaman Kantor Kacamatan Cicaléngka Jl.Raya Cicaléngka No.344 Désa Cicaléngka Kulon Kac.Cicaléngka Kab.Bandung. Parantos dilaksanakeun Kagiatan Apél gabungan sosialisasi sarta pencegahan sumebarna virus Corona (Covid-19)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>