Published On: Sel, Mar 31st, 2020

Mulih ti Jakarta, Saurang Nu Kawitna Ti Garut Positip Corona

Share This
Tags

Garut, SundaNews.net – Dina dinten Salasa kaping 31 Maret 2020 tabuh 09.00 WIB. dugi ka salséna, parantos dilaksanakeun Kagiatan Pengecékan idéntitas ka wargi anu kakeunaan Virus Corona (Covid – 19) ku Babinsa koramil 1103/Wanaraja.

Sedengkeun idéntitas anu keuna Virus Corona nyaéta :
– Jenengan                          : Yanto Tolibin
– Yuswa                                 : 57 Th
– Pagawéan                         : Damel dipasar Méstér Jatinagara, Jakarta
– Alamat                               : Kp.Bojong RT 05/RW 06, Désa Wanamekar, Kac. Wanaraja, Garut.

Ayeuna anjeuna dirawat di rohang Isolasi RSUD Dr.Slamet, Garut sarta dinyatakeun Pisitip Covid 19.

Riwayat Pasién

Dina kaping 21 Maret 2020, Yanto Tolibin mulih ti Jakarta anjog dikp. Bojong RT 05 /RW 06, Désa Wanamekar, Kac.Wanaraja, anjeuna  parantos rumaos teu damang sarta langsung mariksakeun salira ka klinik Jihan Wanaraja sarta dirawat di klinik kasebut Jihan wanaraja salila sa dinten.

Dina kaping 22 anjeuna mulih ka bumi sepuhna anu tos pupus di Kp. Tunggilis, Désa Cinunuk, Kec. Wanaraja.

Dina kaping 23 tabuh 10.00, anjeuna rumaos henteu raos awak sarta mariksakeun salira ka Puskésmas Wanaraja ditungkulan ku Pihak médis, margi kenging pamariksaan aya tanda-tanda  kakeunaan virus, ahirna ku puskésmas wanaraja dina waktos éta ogé langsung dirujuk ka RSUD DR Slamet Garut.

Sarta dinten ieu ku Tim Gugus Tudas Penanganan Covid 19 Kab. Garut dinyatakeun Positip kakeunaan Virus Covid 19, Dugi ayeuna dirawat di Rohang Isolasi RSUD Kab.Garut.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>