Published On: Ming, Mar 29th, 2020

Bupati Garut : Senén Énjing Garut Lockdown Local

Share This
Tags
Bupati Garut Rudy Gunawan

Garut, SundaNews.net –  Teras nambihan na pasién PDP sarta Jalmi dina Pangimeutan, Garut, siap nerapkeun lockdown local. Perkawis eta ditepikeun Bupati Garut Rudy Gunawan Saptu wengi, (28/3/2020).

Sakumaha dicutat antvklik.com – Penerapan lockdown local, sacara bertahap badé dilaksanakeun Senén énjing 30 maret 2020.

Pasién nu aya dina pengawasan ngahontal 58 pasién, sarta ODP teras nambahan dugi 560 jalmi.  Bupati Garut, Jawa Barat badé nerapkeun lockdown local, kaétang saprak Senén 30 Maret 2020.

Jabi data anu teras nambihan, Kabupatén Garut ogé dikurilingan tatanggi kabupatén, anu ngagaduhan riwayat pasién positip corona sepertos Tasikmalaya sarta Bandung.

Penerapan lockdown local badé dilakukeun sacara bertahap, sarta upami balaréa teu ngéndahkeun, maklumat Kapolri nu jadi pedoman patugas pikeun nindak balaréa nu liwar kluyuran sarta teu ngalakukeun sosial distancing.

Pihak Pamaréntah Daérah Kabupatén Garut, rék geura ngarékoméndasikeun ka Polrés Garut, pikeun nindaklanjuti lockdown local ieu. Perkawis ieu dipigawé supados balaréa Garut teu ka tépaan  virus corona. ( Taufiq Hidayah )

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>