Published On: Jum, Mar 27th, 2020

Walikota Tasikmalaya Umumkeun Hiji Wargi Positip Covid-19

Share This
Tags

Tasikmalaya, SundaNews.net  – Walikota Tasikmalaya Budi Budiman direndengan wawakil walikota Muhammad Yusuf, Kapolrés Tasikmalaya Kota AKBP. Anom Karibianto, Dandim 0612/Tasikmalaya Létkol Inf. Imam Wicaksana sarta sajumlah pajabat di lingkungan Pémkot Tasikmalaya nyalabarkeun Kota Tasikmalaya Kajadian Luar Biasa (KLB) Covid-19.

Dasar ti penentuan KLB éta, ditingali ti data Jalmi Dina Pangimeutan (OPD) anu ngahontal 116 jalmi, 10 jalmi Pasién Dina Pangawasan (PDP) sarta 1 jalmi positip Covid-19.

 “Saleresna ieu anu henteu urang harepkeun, ti lima sample anu dikirim ka RS Hasan Sadikin, tilu atos dikirim ka urang. Dua kenging négatip sarta hiji hasilna positip “sanggem Walikota Tasikmalaya Budi ka wartawan, Rebo (25/3/2020).

Kanggo salajeungna, sanggem Budi, patali jeung kitu kaayaanana pasien Positip Covid-19, Gugus pancKanggo selanjutna, sanggem Budi, patali jeung kitu kaayaanana pasien Positip Covid-19, Gugus pancen pencegahan Covid-19 Kota Tasikmalaya ngalakukeun Tracking atawa penelusuran saha waKanggo selanjutna, sanggem Budi, patali jeung kitu kaayaanana pasien Positip Covid-19, Gugus pancen pencegahan Covid-19 Kota Tasikmalaya ngalakukeun Tracking atawa penelusuran saha waé anu ngalakukeun kontak kalawan pasien positip eta.

 “Atos aya 71 jalmi anu kontak reukeut kalawan pasién anu urang nuju awasi ayeuna, urang tarcking ayeuna” sanggem Budi.

Kalawan ditetepkeun na Kota Tasikmalaya minangka KLB Covid-19, sanggem Budi, pihakna henteu bosen nepikeun ka balaréa kanggo sok taat dina arahan pamaréntah sepertos ngajagi jarak, ngahindaran kerumunan sarta sok nerapkeun pola hirup bersih sarta séhat.

Sumber : koransunda.com

 

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>