Published On: Jum, Mar 27th, 2020

Cegah Virus Corona Tim Dokkés Polrés Majaléngka Pigawé Cék Suhu Tubuh Santri Shobarul Yaqin

Share This
Tags

Majaléngka, SundaNews.net – Koransunda.com – Usaha Cegah Virus Corona dipigawé sagala rupa pihak. Di Kabupatén Majalenka, Pihak Kapulisian Résor Majaléngka Polda Jabar nyumpingan sajumlah pasantrén kanggo ngalakukeun sosialisasi laku-lampah hirup bersih sarta damang.

Imbauan ngurangan kagiatan kaagamaan kalawan ngumpulkeun seueur jalmi dugi neda du’a tawakkal para kiai sarta santri ogé dipigawé, supados sumebarna virus corona henteu beuki ngalegaan.

Tim Dokkes Polrés Majaléngka ngadongkapan Pondok Pasantrén Shobarul Yaqin Kalurahan Kawunggirang Kacamatan Majaléngka Kabupatén Majaléngka, kanggo nyegah sarta antisipasi Virus Corona ngalakukeun pengecékan suhu Tubuh kalawan ngagunakeun Infrared Thérmométér ka Ratusan Santri Pondok Pasantrén Shobarul Yaqin.

Kapolés Majaléngka AKBP Bismo Teguh Prakoso ngomong Polrés Majaléngka sareng Instansi Patali, atos narekahan sacara éféktip ngalakukeun sosialisasi pencegahan virus corona.

Pondok pasantrén barobah kaayaan salah sahiji sasaran sosialisasi, ngemut jangkungna aktivitas sarta mobilitas sosial, saé sacara intérnal atawa tingkat datangna ti jabi pasantrén. Ucap Kapolrés.

Di Pondok Pasantrén Shobarul Yaqin Kalurahan Kawunggirang Kacamatan Majaléngka anu dipigawé sosialisasi Cegah virus corona éta, Polres Majalengka oge ngalakukeun pamariksaan suhu Tubuh para santri ngagunakeun Infrared Thérmométér, kanggo nangtoskeun kasehatan para santri dina kaayaan saé.

Nanging kitu satgas pencegahan sarta penanggulangan virus corona atos disiagakeun, kalawan ngalibatkeun sagala rupa unsur saé TNI-Polri, Dinés Kasehatan, BPBD, MUI sarta golongan pondok pasantrén. tukas Kapolres Majalengka AKBP Bismo Teguh Prakoso.

Sumber: Koransunda.com

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>