Published On: Sel, Mar 24th, 2020

Bupati Karawang Dinyatakeun Positip Corona

Share This
Tags

Karawang,Sundanews.net – Bupati Karawang Cellica Nurrachadiana dinyatakeun positip corona (Covid-19). Hal ieu dinyatakeun saatos bupati ngalakukeun tés mandiri kalayan pamariksaan swab.


Inpormasi patali pamariksaan Cellica ditepikeun Gubernur Jabar Ridwan Kamil di Gedong Pakuan, Salasa (24/3).

” Aya hiji deui hasil positip nyaéta Bupati Karawang, Ibu Céllica. Ibu Céllica tadi parantos mikeun informasi. Janten di Jawa Kulon tos aya tilu positip nyaéta Wali Kota Bogor, Wakil Walikota Bandung sarta, Bupati Karawang,” saur Emil.

Emil nyebutkeun katilu kepala daérah kasebat ngalakukeun tes proaktip anu dilaksanakeun Pemprov Jabar. Lokasi tés aya di Laboratorium Kasehatan Daérah (Labkesda) Jabar.

” Ieu sadayana nyaéta hasil tés mandiri. Janten urang leres-leres badé nyandak kaputusan anu leres anu hasilna tiasa dicek di laboratorium,” saurna.

Cellica parantos ngisolasi diri sarta ngalakukeun tés Covid-19 anu dilakukeun Pamaréntah Propinsi Jabar sanggeus sempet berinteraksi jeung Wakil Walikota Bandung Yana Mulyana dina acara Musyawarah (Musda) HIPMI Jawa Barat di Karawang, 9 Maret kaliwat.

Emil saterusna nyarita, aya kira-kira tujuh jalmi terpapar positip sanggeus ngahadiran acara HIPMI Jabar. kaleubeut Bupati Karawang anu ngiring ngahadiran acara kasebat.

” Ku kituna kuring ngageuing ka nu ngahadiran acara Musda Hipmi supados geura ngalapor ka Dinkés Kota/Kabupatén sewang-sewang pikeun dilakukeun tés anu siap enjing,” ceuk Emil.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>