Published On: Sel, Mar 17th, 2020

Dolar Senén Kamari Parat Rp. 15.000

Share This
Tags

Jakarta, SundaNews.net Niléi tukeur rupiah ngalawan dolar AS (AS) ragrag (déprési). Dollar AS poé Senén soré kamari (3/16) kapencet dina Rp 15.000. Nyutat data perdagangan Financial Times (FT),Senén (3/16), dolar poé kamari nyentuh 14 , 999 dina jam 16.08 WIB, terus turun ka Rp 14 , 930. Dina dasar poean, rupiah poé turun 355 poin (2.44 persén).

Samentara di perbankan Tanah Air,  dolar AS malah dijual langkung ti Rp 15.000.

Ieu mangrupakeun kurs rupiah ngalawan dolar AS:

  • BNI: kurs jual Rp 15.075
  • BRI: kurs jual Rp 15.060
  • Bank Mandiri: kurs jual Rp 15.100
  • BCA: kurs jual Rp 15.160
  • Panin: kurs jual Rp 15.150

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>