Published On: Kam, Mar 12th, 2020

Sakola SDN 061 Kota Bandung Nerapkeun Kawijakan Kedah Ngabuka Sapatu

Share This
Tags

Bandung, Sundanews.net – Sakola SDN 061 Kota Bandung Nerapkeun Kawijakan Kedah Ngabuka Sapatu salami prosés diajar sareng ngawulang di rohang kelas atanapi teras sakola.  Kawijakan ieu lumasung saprak kaping 10 Maret 2020.

Teu acan aya katerangan ti pihak sakola

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>