Published On: Kam, Mar 12th, 2020

Ngabadantenkeun Kasiapan Ngaresmikeun Alun-alun Soréang jeung Alun-Alun Cicaléngka

Share This
Tags

Soréang, SundaNews.net – Luyu sareng program kerja pamaréntah Kabupatén Bandung, pikeun ningkatkeun pangwangunan anu maju, mandiri sareng kompetitif. Disperkimtan Kabupatén Bandung, parantos ngayakeun Giat Rapat kanggo Nyiapkeun Paresmian Alun-alun Soréang sareng alung-alun Cicaléngka di rohang rapat Disperkimtan Kab. Bandung tanggal 9 Maret 2020.

Hadir dina kagiatan kasebut diantawisna

– Ir. Erwin Rinaldi, M. SE. ( Kadis Perumahan jeung Kawasan Pamukiman sarta Pertanahan Kab Bandung)

– Kadis Perhubungan Kab Bandung

– Kepala Satpol PP Kab Bandung

– Kepala Diserpus Kab Bandung

– Kepala Distan Kab Bandung

– Kepala Dinas LH Kab Bandung

– Kepala Bagian Humas ( Protokol) Setda Kab Bandung

– Camat Soréang

– Camat Cicaléngka

– Kepala UPTD Pengelolaan jeung pemeliharaan Pertanaman sarta pengelolaan pamakaman Kab Bdg.

– Kapolsék Cicaléngka

– Kapolsék Soréng

– Danramil 2411/Soreang

– Danramil 2302/Cicaléngka anu diwakilan ku Peltu Agus Supriadi.

Hasil tina Rakor éta di antawisna :

  1. Palaksanaan ngaresmikeun Alun Alun Cicaléngka anu badé dilaksanakeun dina poé Saptu, tanggal 14 Maret 2020 anu bakal di resmikan  ku  Bupati Bandung.
  2. Acara peresmian bakal di eusi ku sababaraha kasenian ti daérah Cicalngka.
  3. Mékanisme pelaksanaan badé dibadantenkeun deui jeung pihak kakaitt.

Giat beres jam 11.45 dina kaayaan aman jeung lancar.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>