Published On: Sel, Mar 10th, 2020

Jadwal Karéta Api di Stasiun Cicaléngka

Share This
Tags

Cicaléngka, SundaNews.net – Stasiun Cicaléngka nu alamatna aya di jalan Stasiun Cicaléngka no 1, Cicaléngka Kulon, Kabupatén Bandung.  

Stasiun Cicaléngka aya dina kaluhuran +689 méter, asup ka wilayah Daop 2 Bandung. Sacara fisik, stasiun Cicaléngka aya sanggeus stasiun Nagrég jeung saméméh stasiun Haurpugur. Kurang lima petak deui stasiun Kiaracondong, cikudapateuh, Bandung, terus ka Padalarang.

Di handap ieu sim kuring sajikeun jadwal karéta api di stasiun Cicaléngka pang anyarna. Karéta api nu eureun di stasiun Cicaléngka nyaéta Malabar tujuan Bandung ngan persilangan waé. Kutojaya Selatan tujuan Kiaracondong ngan persilangan waé. KA Serayu  Pagi tujuan Jakarta persilangan nu ogé bisa digunakeun pikeun tujuan Jakarta Pasar Senén.

Jadi karéta api, lamun henteu kaburu-buru  teu sempet ka Kiaracondong, bisa naék karéta api Serayu Pagi 12.56 tujuan Jakarta ti Cicalengka lamun jam karéta séjén pas persilangan aya ninggang pas di Cicalengka.

Karéta api nu eureun di stasiun Cicaléngka nyaéta Malabar, Serayu Pagi, Kutojaya Selatan sarta KA Rakyat Djelata (KRD) Bandung Raya. Loba jadwal nu bisa ditumpakan mimiti ti nu pang isukna jam 04.30 tepi pang peuting jam 23.20 WIB ngan tujuan ahir Bandung. KRD ieu lintas Cicaléngka – Padalarang nu eureun di stasiun Bandung.

Nama Kereta Api Tujuan Jam Berangkat
Malabar Bandung 07.53
Serayu Pagi Jakarta 12.56
Kutojaya Selatan Kiaracondong 16.18
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 04.30
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 05.10
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 06.15
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 07.25
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 09.00
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 09.45
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 10.40
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 11.35
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 13.05
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 14.05
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 14.55
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 15.35
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 17.25
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 18.50
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 19.10
KRD Bandung Raya Bandung-Padalarang 20.05
KRD Bandung Raya Bandung 23.05
KRD Bandung Raya Bandung 23.20

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>