Published On: Sel, Mar 10th, 2020

Berita Poto Stasiun Cicaléngka, Bandung

Share This
Tags

Stasiun Cicaléngka nu alamatna aya di jalan Stasiun Cicaléngka no 1, Cicaléngka Kulon, Kabupatén Bandung.  

Stasiun Cicaléngka aya dina kaluhuran +689 méter, asup ka wilayah Daop 2 Bandung. Sacara fisik, stasiun Cicaléngka aya sanggeus stasiun Nagrég jeung saméméh stasiun Haurpugur. Kurang lima petak deui stasiun Kiaracondong, cikudapateuh, Bandung, terus ka Padalarang.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>