Published On: Kam, Mar 5th, 2020

Galeri Poto Bonsai Kang Asép

Share This
Tags

Cicalengka, Sundanews.net – Salah sahiji pepelakan bonsai aya di Cicaléngka nyaéta di di kampung Dungus Maung RT 03, RW 08, Désa Cikuya, Kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung, aya budidaya bonsai anu tos kenging sertipikat juara ti tiap perlombaan di tingkat kabupatén, propinsi, dugi ka tingkat nasional.  Diantawisna Purbalingga, Purwarejo, Banjar, Cciamis, Bandung, sareng ti daérah nu sanésna.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>