Published On: Rab, Mar 4th, 2020

Akibat Hujan Deres, Warga Désa Tanjungwangi Kabanjiran

Share This
Tags

Cicaléngka,Sundanews.net – Hujan deres, poé Ahad isuk (1/3) nyababkeun warga RW 06 sarta 07 Désa Tanjungwangi sarta RW 08,09, Désa Cindulang, Kacamatan Cimanggu, Kabupatén Sumedang, kabanjiran.

Hujan deres mimiti jam 4 WIB, isuk, lumangsung kira-kira 2 jam, enggeus menyebabkeun caah, sarta nembé surut kira-kira jam sabelas tepi hiji beurang.

Nurutkeun pangakuan warga kaluhuran cai di lokasi paling parah ngahontal saméter leuwih.
” Luhurna cai di jero imah saméter leuwih, sarta tepi ayeuna aya kénéh imah nu kakeueum, ceuk H. Asep,warga Désa Tanjungwangi.

Ceuk manéhna, Alhamdulillah, ti pihak kacamatan sarta Désa enggeus datang survéy, tepi ka jam dua aya kéneh dilokasi ” ,pungkas Asep.

Pihak pamaréntah désa ngageuing warga pikeun waspada nyanghareupan caah nu lumangsung di désana.

Hujan lumangsung kira-kira 2 jam, rélatip teu lila, enggeus nyebabkeun caah di 2 kacamatan éta (Jajang)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>