Published On: Sen, Mar 2nd, 2020

Hujan Ageung, Wargi Rancaékék Supados Waspaos Caah

Share This
Tags

Cicaléngka, Sundanews.net – Badan Penanggulangan Bencana Daérah (BPBD) Kabupatén Bandung ngingetkeun balaréa di Kacamatan Rancaékék supados waspaos dongkapna caah.

Kepala Bidang Kedaruratan sarta Logistik BPBD Kabupatén Bandung Enjang Wahyudin ngungkabkeun, dinten Ahad sonten (1/3/2020), lumangsung hujan ageung di girang walungan Citarik anu gaduh poténsi ngabalukarkeun caah di wewengkon hilir.

” Di Gunung Kareumbi anu janteun hulu walungan Citarik hujan lungsur leubeut, gaduh poténsi ngabalukarkeun caah di wewewngkon hilir,” saur Enjang sakumaha dicutat ti ayobandung.com

Biasana, saur Enjang sabot hujan leubeut lungsur di wilayah hulu, walungan Citarik sok meluap sepertos di Panénjoang, Kacamatan Cicaléngka sarta Haurpugur, Rancaékék.

” Masrakat kedah waspaos ayana poténsi caah utamana di sapanjang walungan Citarik,” saurna.

Di Haurpugur Rancaékék,  saur Enjang caah sempet nandangan kamari, sumawonten Tim BPBD  sonten kamari ngalakukeun kénéh beberesih material anu kabawa caah.

” Tim aya kénéh diditu, margi tadi aya pamasihan cai bersih sarta bersih-bersih, nyatana Citarik luhur deui. Masarakat diémutkeun waspaos,” saur anjeuna.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>