Published On: Sen, Mar 2nd, 2020

Fun Bike Jelajah Situs Dina Raraga HUT Kostrad ka 59 sarta poé jadi Kabupatén Bandung Ka – 379

Share This
Tags

Cicaléngka, SundaNews.net – Fun Bike Jelajah Situs ” Sasapedahan Ka Curug Cinulang “, dilaksanakeun dina raraga runtuyan kagiatan HUT Kostrad ka-59 sarta poé jadi  Kabupatén Bandung Ka – 379. Kagiatan ieu diayakeun ku Yonif Para Raider 330 kerjasama kalawan Disparbud Pemkab Bandung,

Kagiatan Fun Bike ieu dihadiran sakitar 2000 pesepeda ti sagala daérah di Kabupatén Bandung sarta sakurilingna.

Fun Bike Jelajah Situs dimimitian ti Mako Yonif Para Raider 330 Kujang I Kostrad Désa Ganjarsabar, Kacamatan Nagrég Kabupatén Bandung sarta réngsé di tempat Wisata Curug Cinulang Désa Tanjung Wangi, Kacamatan Cicaléngka Kabupatén Bandung, Ahad (02/03/2020).

Hadir dina kagiatan Fun Bike Jelajah Situs diantarana Léttu inf Puadin ti Para Raider 330 Kujang I Kostrad, sarta Kaptén Arm Tédi Sopian Danramil 2402/Cicaléngka.

Iwal ti éta, kasampak ogé sajumlah pajabat pamaréntah daérah Kabupatén Bandung nyaéta  H. Marlan, Asisten Dua Kabupatén Bandung sarta Kabid Pariwisata, H. Tendi.

Ti jajaran kapulisian kasampak aya Kapolsék Nagrég nu diwakilan ku Kanit Lantas, Kapolsék Cicaléngka Kompol Yusup.

Unsur-unsur séjén nu kasampak nyaéta Cucu Hidayat Sekcam Cicaléngka, perwakilan aparat kacamatan Cicaléngka sarta Nagrég. Perwakilan Kadés wilayah kacamatan Nagrég sarta Cicaléngka, tokoh agama jeung masarakat, nu sejéjéna warga Cicaléngka sarta Nagrég.

Polresta Kota Badung sarta Polsék Nagreg, Ngalakukeun pangamanan sacara buka tutup, sajumlah personél disebar dimimiti titk start di Ksatriaan Mako Yonif 330, jalur nu dilintasan peserta, tepi ka finish di lokasi Wisata Curug Cinulang, meunang pangawasan ketat ti patugas.

Kapolsék Nagrég Kompol Adé Junaédi SH, waktu dikonfirmasi ngabenerkeun ayana kagiatan Fun bike Jelajah Situs dina raraga ngaramékeun HUT Kostrad ka-59, nu dipiluan rebuan peserta. Ku kituna pihakna nerjunkeun personél pikeun ngamankeun jalan na kagiatan.

” Dipiluan ku rebuan peserta, jadi kudu urang pastikeun kaamanan sarta kasametan sangkan acara bisa ka selenggara kalawan suksés, lalulintas lancar, teu aya hambatan, sarta peserta atawa panitia ngarasa aman cenahna. (Jajang Jamaludin)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>