Published On: Sen, Mar 2nd, 2020

Batu Badag Nimpa Jalan Propinsi di Gunung Gelap, Jalur Garut-Pameungpeuk Katutup

Share This
Tags

Garut, SundaNews.net – Hiji batu nu ukurana gedé murag tina gawir sarta tumiba jalan propinsi di Kampung Gunung Gelap, Désa Mekarwangi, Kacamatan Cihurip, Kab. Garut, Senén (2/3/2020) isuk.

Sakumaha dilaporkeun gosipgarut.id, Kajadian nu lumangsung dina jam 5:00 WIB isuk  éta nyebabkeun arus lalar lintas Garut-Pameungpeuk,ogé sabalikna, jadi kaganggu sabab bongkahan batu badag nutup sakabéh jalan.

“Lumasung antrian panjang kandaraan roda dua jeung roda opat, ti dua arah saprak batu éta  nimpa jalan,” ceuk Ari Garnida, salah seurang warga nu érék indit ka kota Garut.

Manehna nerangkeun, tepi jam 07:00 WIB acan aya patugas sarta pakakas beurat keur mindahkeun batu nu nutup jalan kasebut.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>