Published On: Ming, Mar 1st, 2020

Du’a Pikeun Ngahindar ti panyakit nu mikasieun, Kalebet Korona

Share This
Tags

Salian nerapkeun gaya hirup anu séhat sareng bersih,  minangka umat Islam wajib ngadu’a  supados salawasna séhat sareng ditangtayungan ku Gusti Allah ti sagala rupa panyakit. Sumawona, ayeuna dunya nuju katandangan wabah korona.

Aya rupa-rupa jinis du’a anu tiasa disuhunkeun supados urang salawasna ditangtayungan ku Alloh, Salah sahijina du’a anu diajarkeun ku Kanjeng Nabi Muhammad SAW nyaéta.

Ti Anas rodhiyallohu ‘anhu yén Nabi sholallohu ‘alayhi wa sallam ngadu’a  sholawat’ alayhi wa sallam ngado’a

“Ya Allah, Abdi nyalindung ka salira tina panyakit kulit, gélo, kusta, sareng panyakit anu sanésna.” anu mika sieun.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>