Published On: Rab, Feb 26th, 2020

Malaysia Dina Kapamingpinan Mahathir

Share This
Tags

22 taun minangka perdana menteri, PM Malaysia Tun DR Mahathir Muhammad ngundurkeun diri tina jabatananan, Senén, 24 Pébruari 2020. –

Mahathir mangku jabatan minangka Perdana Menteri ka 4 sarta ka 7. Dina période kahiji mingpin kalawan mangsa jabatan salila 22 taun atawa 5 période.

Tun mingpin Malaysia antara 16 Juni 1981 tepi 31 Oktober 2003 dina yuswa  78 taun –

Période kadua Mahathir balik deui mangku jabatan dina 9 Méi 2018. Saterusna Mahathir ngundurkeun diri 3 bulan saméméh peringantan  taun kadua mangsa jabatanana. Ayeuna anjena dipilih deui ku di-Pertuan Agong Malaysia, minangka perdana menteri.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>