Published On: Sen, Feb 24th, 2020

Alam Suku Baduy Lebak Banten

Share This
Tags

Minangka salah sahiji tempat wisata anu aya di désa Baduy nyaéta alamna sarta masarakatna anu nyekel  budaya harmoni dina integrasi antara manusa, leuweung sareng lingkunganana. Budaya baduy anu kuat dina ngajunjung nilai-nilai budaya luluhur mangrupikeun bantosan utama dunya luar sareng henteu gaduh kakuatan campur tangan ka masarakatna.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>