Published On: Sab, Feb 22nd, 2020

Aki Sepuh Tos Teu Ningali Icalan Sapu Nyéré

Share This
Tags

Cicaléngka, SundaNews.net – Tabuh 07.35 WIB énjing, (22/2/-2020) saurang aki anu tos sepuh sareng panonna teu ninggal sarta pangupingna tos kirang jelas, di taros namina teu nyebatkeun kumargi kirang nguping.

Kabar ti masarakat Cicaléngka mah anjeunna urang Curug Cinulang, Cicaléngka, Kabupatén Bandung.

Anjeunna unggal dinten icalan sapu nyéré keliling Cicaléngka, Parakanmuncang,  bari di’iteuk, kadang anjeunna icalan téh bari aya nu masihan artos sareng tuangeun ti sajaba ngagaleuh sapu nyéré sangeum anjeunna, kusabab ninggal pisik anjeunna, anu ninggal ngarasa prihatin ka anjeunna.(Jajang)  

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>