Published On: Jum, Feb 21st, 2020

Lini Ngakibatkeun Gawir di Tepi Jalan Limbangan Garut Longsor

Share This
Tags

Limbanga-Garut,Sundanews.net – Gawir di sisi jalan gedé Limbangan-Nagrég,Palasari,Cijolang,Garut, urug,poé Jumaah (21/2) isuk. Gawir kalawan luhurna welasan méter ieu urug sabab lini berkekuatan magnitudo 4,9.

Kapala Pusat Data Informasi sarta Humas Badan Nasional Penanggulangan Bencana (BNPB) Agus Wibowo ngomong, sakumaha dikutip sababaraha média, dumasar laporan ti warga, gawir urug lumangsung jam 07.57 WIB.

Acan aya laporan korban dina kajadian ieu.

Agus ngingetkeun warga ati-ati dina berkendara waktu ngaliwatan titik lumangsung na longsor.

Lini magnitudo 4,9 nurutkeun Agus karasa ku warga di wilayah Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Kulon.

” Masarakat Garut sarta sakurilingna ngarasakeun guncangan lini. Maranéhanana nu aya di Garut,Tasikmalaya sarta Pangandaran ngarasakeun lini kalawan intensitas II – III MMI sarta masarakat di Sukabumi III MMI,” cek Agus dina katerangan katulis na. (JJ)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>