Published On: Jum, Feb 21st, 2020

Kunjungan Wisata bIMBA AIUEO Ka Cikao Park Purwakarta

Share This
Tags

Dina raraga ngamajukeun pangalaman barudak, bimba AIUEO unit Tenjolaya, Cicaléngka, Bandung,  ngayakeun acara di Cikao Park Purwakarta. Acara ieu dilaksanakeun dina pertengahan bulan Janiuari 2020, nyéta tepatna dina kaping 16 Januari 2020.

Perjalanan ti Cicaléngka ka tempat tujuan dipinuhan kalawan kagumbiraan di sapanjang perjalanan dugi ka tempat tujuan.

Study tour ala bimba Tenjolaya, Cicaléngka Bandung diayakeun di Taman Cikao atawa nu disebut Cikao Park, sabab di  tempat wisata éta barudak tiasa ulin sareng berinteraksi langsung kalawan kaédahan alam.

Tempat ieu ogé mangrupa salah sahiji obyék wisata nu cocog pikeun kulawarga, sumawona Cikao Park mangrupakeun display kahiji khususna Kabupatén Purwakarta anu dilengkepan sagala rupa pasilitas saperti kolam renang sareng kebon binatang, komo deui wahana na, anu tos kakoncara sarta unik Wah, kacida nyenengkeun pisan.

Sauntuyan acara anu pikaresepen ngaramékeun acara ieu, mimiti ti perjalanan ka tempat wisata, sagala rupa kaulinan nu bisa ngalatih kakompakkan barudak pikeun mikawanoh élmu pangaweruh.

Tangtu waé kalawan acara ieu wawasan sarta élmu pangaweruh barudak bimba Tenjolaya Cicalengka beuki nambahan sarta nambahan pangalaman anu nyenengkeun.

Sajaba ti éta, kalawan kagiatan acara ieu ogé pikeun kolot jadi tempat temu kangen antara kolot murid, ku kituna poé éta teu kapohokeun ku Bimba Tenjolaya Cicaléngka

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>