Published On: Rab, Feb 19th, 2020

Peperangan Di Kongrés PAN Ka V Di Sulteng

Share This
Tags

Kongrés PAN anu disebut Partai Amanat Nasional ricuh. Karicuhan éta nepi ka ngalungkeun korsi.

Karusuhan kasebut lumangsung antara tim pendukung calon Ketua Umum DPP PAN (Caketum) kanggo periode 2020-2025, Mulfachri Harahap sareng Zulkifli Hasan. Peperangan lumangsung dina ruang sidang kongrési V PAN anu diayakeun di Hotél Clarion Kota Kendari, Propinsi Sulawesi Tenggara, Salasa (1/2/2020).

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>