Published On: Sel, Feb 18th, 2020

Kunjungan Kerja & Silatirahmi Kapolrésta Bandung Ka Polsék Cicaléngka

Share This
Tags

Cicaléngka, SundaNews.net – Kapolrésta Bandung Kombes Pol. Héndra Kurniawan S.I.K, Selasa 18/2/2020 ngalaksanakeun kunjungan kerja sareng silaturahmi ka Polsék Cicalengka, Kacamatan Cicaléngka, Kabupatén Bandung.

Kapolrésta dina kunjungan kerjanya didampingan jajaran personil Polrésta Bandung serta Ketua Bayangkari Cabang Polrésta Bandung.

Kapolrésta disambut langsung ku Kapolsék Cicaléngka Kompol. M. Yusup. B. Bunidin beserta jajaran na.

Kagiatan silaturahmi kunjungan kerja Kapolrésta Bandung ka Polsék Cicaléngka ogé dihadiran Muspika, Pimpinan Instansi, para Kepala Désa, Da’i, Toga, Toda, sareng Tomas sa Kacamatan Cicaléngka.

Dina sambutanana, Kombés Pol. Héndra Kurniawan S.I.K, ngempelkeun terimakasih ka sadaya pihak, hususna Warga Cicaléngka dina ngabantosan ngajaga Kamtibmas tetep kondusip, hususna di wilayah hukum Polsék Cicaléngka.

Kapolresta ogé ngaharepkeun ka sadaya jalmi sangkat Polsék Cicalengka ningkatkeun sinergitas kalayan seluruh élémen terkait, saluyu pemaréntahan sareng masarakat, piken ningkatkeun kinerja antara anggota sareng ngawangun soliditas antara réréncanga, saurna.

Kapolrésta Kombés Pol. Héndra Kurniawan S.I.K, nyempetkeun hadir di Polsék Cicaléngka, henteu sanés, salaku buktos Polri kalayan masarakat.

Kunjungan kerja di Polsék Cicaléngka ieu, dieusi forum tanya jawab sareng masukan ti  para tokoh, sarta Personil Polsék Cicaléngka, dilanjutkeun sareng poto babarengan jeung  instansi, para tokoh, sareng masarakat. (Jajang Jamaluddin)

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>