Published On: Jum, Feb 14th, 2020

Ceramah – Ki Balap, Kopéah Beureum

Share This
Tags

Ki Balapan, nami éta nyaéta julukan pikeun penceramah anu kawéntar ti Dusun Cemplang, Désa Cibatok, Kacamatan Leuwiliang, Kabupaten Bogor, Jawa Kulon. Ngaran asli Ki Balapan nyaéta K.H. Mochammad Arief Sholéh. Ciri has Kyai Balap nyaéta pikeun ngajarkeun basa Sunda nganggo metodeu sapertos carita dongéng sareng narékahan nadzoman, muji ka Gusti, Solawat, sareng piwuruk pitunjuk khusus Sunda.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>