Published On: Rab, Feb 12th, 2020

Tong Ngaku Raden..! Taneuh Dayeuh Nagara Milik Sultan Kutai Kartanegara?

Share This
Tags

Di Jawa, dikenal salaku peristiwa révolusi sosial di 3 daérah nyaéta Tegal, Brebes sareng Pemalang. Peristiwa ieu kajantenan dina sajarah révolusi Indonésia antara Oktober jeung Désémber 1945 di Brebes, Tegal sareng Pemalang di Krésidénan Pekalongan, Jawa Tengah. Dimana sadayana “elit birokrat dicabut ku aliran radikal sosialis-komunis.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>