Published On: Rab, Feb 12th, 2020

Ngungkabkeun Misteri Karuhun Sunda

Share This
Tags

Sababaraha ahli percanten yén Guha Pawon janten tempat asal masarakat karuhun Sunda. Panggalian ti taun 2003-2017 mendakan tujuh posil manusa kuno anu yuswa antara 5600 sareng 11 rébu taun.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>