Published On: Rab, Feb 12th, 2020

Asal Usul Aki Tirem – Karajaan Salakanagara

Share This
Tags

Saha saleresna karuhun anu disebat Aki Tirem? Patarosan ieu pisan anu pikaresepeun pikeun diajukeun kusabab masih aya kabingungan ngeunaan ayana inohong legendaris ieu.

Numutkeun carita rahayat Pandéglang, namina ogé katelah Aki Luhurmulya. Padahal anjeunna ogé disebut salaku Angling Dharma numutkeun Hindu, sareng Wali Jangkung numutkeun Islam.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>