Published On: Sel, Feb 11th, 2020

Pérsib Nalukeun Barito Putera 2-1

Share This
Tags

Bandung, Sundanews.net – Pérsib Bandung suksés nalukkeun Barito Putera dina pertandingan percobaan di Stadion Si Jalak Harupat, Kabupatén Bandung, Salasa (11/2). Skor ahir 2-1 lumasung tina dua gol Esteban Vizcarra anu dibales ku Alexander Rakic.

Persib nurunkeun tim intina ngalawan tim asuhan Djadjang Nurdjaman. Teu tanggung-tanggung palatih Robert Rene Alberts nurunkeun tilu bék andelan na nyaéta Victor Ibgonefo,Nick Kuipers,sarta Fabiano Beltrame.

Sedengkeun Barito Putera masih kénéh ngasah skéma nurunkeun skuad  nu béda ti pertandingan percobaan saméméhna. Palatih Djadjang Nurdjaman ngan ukur nurunkeun tilu pamaén asing. Nyaéta Alexander Rakic, Cassio Francisco sareng Yashir Islame.

Barito Putera ngabuka kasempetan di gawang Persib. Aksi saling serang lumasung dimimiti babak kahiji.

Dina menit ka 11, Pérsib gagal ngamangpaatkeun krisis dina kotak pinalti. Selang lima menit saterusna, sépakan ti Ambrizal masih kurang arah sanaos henteu aya halangan di payuneun anjeunna.

Kaulinan anu indah ti Febri Hariyadi sareng Vizcarra teu tiasa diéksekusi ku sépakan salto Wander Luiz. Pérsib anu terus ngadesek, suksés ditahan ku pertahanan Barito Putera.

Menit ka-31, Bayu Pradana ngalakukeun sépakan teuas sareng masih tiasa diantisipasi ku kiper Teja Paku Alam sanaos meunang sépakan sudut. Hanjakalna, Barito Putera gagal mangpaatkeun kasempetan ieu pikeun ngagolkeun.

Pérsib anu mangpaatkeun serangan balik, tetep gagal nembus pertahanan Barito Putera. Menit  ka-40, sépakan teuas Geoffrey Castillion masih tiasa didorong ku kiper Muhammad Riyandi. Sérangan bertubi-tubi teu aya anu ngajadikeun gol.

Lima menit terakhir dieusi ku aksi dua tim. Babak kahiji réngsé imbang tanpa gol.

Babak ka dua

Babak kadua dibuka kalayan tilu pergantian pamaén Pérsib. Usaha Castellion pikeun ngarobohkeun  gawang Barito Putera gagal deui.

Serangan Casteliion di menit 59 gagal deui ngahasilkeun gol. Teu lami, kasempetan emas Barito Putera kapiceun deui sangeus sépakan Rakic ​​nyisi kénéh ka gawang Persib.

63 menit, umpan silang Supardi tiasa dimangpaatkeun ku Vizcarra. Kadudukan samentara  robih janten 1-0 tina kaunggulan Pérsib.

Teu butuh waktos lami kanggo Pérsib ningkatkeun kauntungan tina Barito Putera. Luiz, anu bajoang rébutan bal ti Riyandi, tungtungna masihan Vizcarra kasempetan pikeun nambihan gol kadua. Skor robih janten 2-0 tina kaunggulan Persib.

Sumber :  Republika.co.id

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>